Mbajtëse për çekan

3.00

Ka sasi

Mbajtësi i çekanit TOPEX është bërë prej plastike të qëndrueshme. Ajo ka një mbajtëse metalike që lejon të varni një çekan dhe xhep shtesë për mjetet.

Kodi: 79R420 Kategoritë: ,

3.00

Përshkrimi

Mbajtësi i çekanit TOPEX është bërë prej plastike të qëndrueshme. Ajo ka një mbajtëse metalike që lejon të varni një çekan dhe xhep shtesë për mjetet. I është bashkangjitur në një rrip të pantallonave. Marka TOPEX është e orientuar drejt entuziastëve të DIY.

MENU