Mbajtese për burmashin VERTO

25.00

Ka sasi

Mbajtëse për burmashin VERTO me udhëtim 60 mm. Unaza e fiksimit me diametër 43 mm lejon instalimin e sigurt të të gjitha stërvitjeve të ndikimit. Doreza lejon drejtimin vertikal të burmashines.

Kodi: 65H105 Kategoritë: , ,

25.00

Përshkrimi

Mbajtëse për burmashin VERTO me udhëtim 60 mm. Unaza e fiksimit me diametër 43 mm lejon instalimin e sigurt të të gjitha stërvitjeve të ndikimit. Doreza lejon drejtimin vertikal të burmashines. Vidhosja e rregullimit lejon rregullimin e saktë të thellësisë së shpimit. Vrimat në bazën e qëndrimit lejojnë që të bashkëngjitni makinën anësore dhe të rregullojnë me siguri objektet e shpuara. Marka VERTO ofron pajisje të ndryshme për të gjithë entuziastët DIY.

MENU