Mbajtese për Brusalic 115, 125mm – VERTO

20.00

Ka sasi

Mbajtëse për ratifikuese VERTO është krijuar për të bashkangjitur grilat e këndit me diametër të diskut 115 dhe 125 mm

Kodi: 65H110 Kategoritë: , ,

20.00

Përshkrimi

Mbajtëse për ratifikuese VERTO është krijuar për të bashkangjitur grilat e këndit me diametër të diskut 115 dhe 125 mm. Kjo lejon të konvertohet lehtësisht mulli i këndit në prestar fiks. Zëvendës i çuditshëm lejon instalimin e shpejtë dhe të sigurt të materialit për prerje. Roja shtesë mbron operatorin nga shkëndijët e prodhuara.Shkalla e kthimit heq ashensorin e këndit pasi të lëshohet leva.

MENU