Mbajtese Filter I bardhë 3/4 presion të larte Ecosoft

16.90

S’ka stok

Strehimi i filtrit të sedimentit Ecosoft 3/4 “është i destinuar për pastrimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake. Redukton përmbajtjen e rërës, llumit, ndryshkut, shkallës dhe papastërtive të tjera të pazgjidhshme më të mëdha se 5 mikron në ujë çezme .

Madhesia e filterit: 2.5″x10”
Kapaciteti i filtrimit te ujit : 10L/min

Kodi: ECOS-FPV34PECOEXP Kategoritë: ,

16.90

Përshkrimi

Strehimi i filtrit të sedimentit Ecosoft 3/4 “është i destinuar për pastrimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake. Redukton përmbajtjen e rërës, llumit, ndryshkut, shkallës dhe papastërtive të tjera të pazgjidhshme më të mëdha se 5 mikron në ujë çezme .

Filtri i sedimentit Ecosoft 3/4 është i destinuar vetëm për pastrimin e ujit të ftohtë.

Për qasje të përhershme në ujë të pastër, ne rekomandojmë zëvendësimin e filtrave një herë në 2-6 muaj.

Madhesia e filterit: 2.5″x10”
Kapaciteti i filtrimit te ujit : 10L/min

MENU