Matës më timon dhe ekran LCD – TOPEX

42.90

Ka sasi

Gama e matjes: 10000 m
Saktësi: +-0,5%

Kodi: 31C800 Kategoritë: , ,

42.90

Përshkrimi

Gama e matjes: 10000 m
Saktësi: +-0,5%
Ekrani: LCD
2 bateri AAA

MENU