Matës laserikë – NEO

39.00

Ka sasi

Matës laserik NEO është një pajisje për matjen e distancës, sipërfaqes dhe vëllimit. Gama maksimale e pajisjes është 20 m dhe saktësia e matjes është +/- 2 mm. Dizajni i thjeshtë lejon përdorimin intuitiv të vijëzimit. Pajisja është përshtatur për të punuar në temperatura midis 0 ° C dhe 40 ° C.

Kodi: 75-202 Kategoritë: , ,

39.00

Përshkrimi

Matës laserik NEO është një pajisje për matjen e distancës, sipërfaqes dhe vëllimit. Gama maksimale e pajisjes është 20 m dhe saktësia e matjes është +/- 2 mm. Dizajni i thjeshtë lejon përdorimin intuitiv të vijëzimit. Pajisja është përshtatur për të punuar në temperatura midis 0 ° C dhe 40 ° C. Pajtueshmëria me standardet evropiane të sigurisë sigurohet nga certifikata CE. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU