Matës digjital, NEO

63.00

Ka sasi

Matës digjital NEO, përdoret për matjet si në vijim: tension DC dhe AC, rryma DC dhe AC, rezistenca elektrike, temperatura, kontrolli i diodës dhe kontrolli i vazhdimësisë.

Kodi: 94-003 Kategoritë: , Etiketat:

63.00

Përshkrimi

Matës digjital NEO, përdoret për matjet si në vijim: tension DC dhe AC, rryma DC dhe AC, rezistenca elektrike, temperatura, kontrolli i diodës dhe kontrolli i vazhdimësisë. Ajo përmban përzgjedhjen automatike të vargjeve dhe ruajtjen e kujtesës për matjet e fundit. Trupi është bërë prej plastike me cilësi të lartë. Kuti najloni për ruajtje dhe transport më të lehtë. Pajtueshmëria me standardet evropiane të sigurisë konfirmohet me certifikatën CE. Brendi NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU