Matës digjital, NEO

32.00

Ka sasi

Matës digjital NEO, përdoret për matjet: tension DC / AC, rezistencë elektrike, temperaturë, kontroll diodës dhe kontrolli i vazhdimësisë.

Kodi: 94-002 Kategoritë: ,

32.00

Përshkrimi

Matës digjital NEO, përdoret për matjet: tension DC / AC, rezistencë elektrike, temperaturë, kontroll diodës dhe kontrolli i vazhdimësisë. Matësi digjital përmban përzgjedhjen automatike të vargjeve dhe ruajtjen e kujtesës për matjet e fundit. Trupi i bërë nga plastika me cilësi të lartë. Ekrani LCD me ndriçim lejon të veprojë në dritë të dobët të ambientit. Kuti najloni për ruajtje dhe transport më të lehtë. Pajtueshmëria me standardet evropiane të sigurisë konfirmohet me certifikatën CE. Brendi NEO plotëson pritjet e profesionistëve. Garancion 6 muaj.

MENU