Masazher – VALA

15.99

Ka sasi

Dush dore me monokrom dhe të bardhë 95 mm
Lartësia e tubit 600 mm
Enë sapuni me krom

Kodi: SL2009 Kategoritë: ,

15.99

Përshkrimi

Dush dore me monokrom dhe të bardhë 95 mm
Lartësia e tubit 600 mm
Enë sapuni me krom

MENU