Masazher SL4004 – VALA

12.9019.99 (-35%)

Ka sasi

Dush dore 115 mm mono e bardhë dhe ari
Lartësia e tubit 600 mm

Kodi: SL4004 Kategoritë: ,

12.9019.99 (-35%)

Përshkrimi

Dush dore 115 mm mono e bardhë dhe ari
Lartësia e tubit 600 mm
Mbajtës sapuni të bardhë
Zorrë dushi kromi

MENU