Masazher panel soure copper PNL004 – VALA

299.00

Ka sasi

Funksioni i dushit të shiut, Funksioni i masazhit vertikal të ujit, Opsioni fleksibël i dushit me dorë, Teknologjia e ndërrimit të funksionit të lehtë, Opsioni i funksionimit shumëfunksional.

Kodi: PNL004 Kategoritë: ,

299.00

Përshkrimi

Funksioni i dushit të shiut, Funksioni i masazhit vertikal të ujit, Opsioni fleksibël i dushit me dorë, Teknologjia e ndërrimit të funksionit të lehtë, Opsioni i funksionimit shumëfunksional. Performanca e shkëlqyer edhe në presione më të ulëta të ujit, pamje elegante me dizajn të ndryshëm sipërfaqesh, çelik inox me shkallë 304 dhe të qëndrueshme

MENU