Masazher Column – VALA

49.90

Ka sasi

Dushi i sipërm me Chrome dhe të bardhë 230 mm
Dush dore me monokrom dhe të bardhë 95 mm
Lartësia e tubit 960 mm

Kodi: CL1003 Kategoritë: ,

49.90

Përshkrimi

Dushi i sipërm me Chrome dhe të bardhë 230 mm
Dush dore me monokrom dhe të bardhë 95 mm
Lartësia e tubit 960 mm
Enë sapuni me krom

MENU