Masazher chrom Sliding SL2004 – VALA

14.90

Ka sasi

Lartësia e tubit 600 mm
Enë sapuni kromi
Zorrë dushi kromi

Kodi: SL2004 Kategoritë: ,

14.90

Përshkrimi

Dush dore me 3 funksione 120 mm me Chrome dhe të bardhë,
Lartësia e tubit 600 mm
Enë sapuni kromi
Zorrë dushi kromi

MENU