Makinë për qethje kafshëve QR-PET2506

22.90

Ka sasi

Tensioni: 220V-240V~50Hz
Fuqia: 12W

Kodi: 3830042561224 Kategoritë: ,

22.90

Përshkrimi

Tensioni: 220V-240V~50Hz
Fuqia: 12W
I lehtë dhe i qetë
4 Shtojca:
Shtojca:
– Tehe
– Krehër
– Furçë
– Lëmuese të thonjve
– Furçë për pastrimin e makinës
– Vaj për tehe
– Mbrojtëse e tehut
Ngjyra: kaltër

Menu

Makinë për qethje kafshëve QR-PET2506