Makinë për prerjen e keramikave 950mm – Bormann

195.00

Ka sasi

Dimenzionet prerëse: 950/670mm

Kodi: BTC2500 Kategoritë: , ,

195.00

Përshkrimi

Makina e pllakave në madhësi të mesme të serisë BORMANN PRO përfshijnë bazën e aluminit, rregullimin e lartësisë së prerjes dhe prerjen e diskut me kushineta.

MENU