Makinë për prerjen e keramikave 750mm – Bormann

185.00

Ka sasi

Dimenzionet prerëse: 630/445mm

Kodi: BTC2200 Kategoritë: , ,

185.00

Përshkrimi

Makina e pllakave në madhësi të mesme të serisë BORMANN PRO përfshijnë bazën e aluminit, rregullimin e lartësisë së prerjes dhe prerjen e diskut me kushineta.

 

MENU