Makinë e rrojës – QR8918

16.90

Ka sasi

• Tensioni: 220V-240V~50Hz
• Fuqia: 12W
• I lehtë dhe i qetë

Kodi: 3830042561279 Kategoritë: , Etiketimet: , , ,

16.90

Përshkrimi

• Tensioni: 220V-240V~50Hz
• Fuqia: 12W
• I lehtë dhe i qetë
• 4 Shtojca:
• Shtojca:
– Tehe
– Krehër
– Furçë për pastrimin e makinës
– Vaj për tehe
– Mbrojtëse e tehut
• Ngjyra: e bardhë
• Dimensionet e kutisë (në mm):
170 (GJ) x 57 (GJ) x 240 (L)
• Neto pesha: 0,77 kg
• Bruto pesha: 0,80 kg
Paketimi i ambalazhit të jasht.
EAN kodi i ambal. të jasht.: 3830042564409
• Dimensionet e kutisë (në mm):
620 (GJ) x 260 (GJ) x 540 (L)
• Sasia: 30 copë/kartoni
• Neto pesha: 23 kg
• Bruto pesha: 24 kg

MENU