Makine e rrojes e zezë- ISKRA

11.9016.90 (-30%)

S’ka stok

Tensioni: 220V-240V~50Hz
Fuqia: 12W
I lehtë dhe i qetë
4 Shtojca:
Shtojca:
– Tehe
– Krehër
– Furçë për pastrimin e makinës
– Vaj për tehe
– Mbrojtëse e tehut
Ngjyra: e zezë

Kodi: 3830042561262 Kategoritë: ,

11.9016.90 (-30%)

Përshkrimi

Makinë për flokë, ISKRA Makinë profesionale për prerjen, zvogëlimin, formimin, ndarjen dhe mbajtjen e flokëve dhe mjekrës, për të arritur lehtësisht pamjen e dëshiruar! Për të gjitha llojet e flokëve dhe mjekrës. E fuqishme, e qetë, në formë ergonomike, me një dizajn modern, një makinë që garanton cilësi dhe qëndrueshmëri në të gjitha kushtet!  Tensioni i kabllit të punës: 220V-240V ~ 50 / 60Hz,  Fuqia: 12 W,  2 shpejtësi të ndryshueshme,  Katër shtesa përshtatëse-kombinuesen për të arritur gjatesite e ndryshme dhe format, krehër dhe gërshërë të përfshira në paketimin përfshirë vaj lubrifikues dhe furçë për të pastruar. Ngjyrat në dispozicion, bardhë dhe zi.

MENU