Makine e rrojës e kaltër – ISKRA

18.90

Ka sasi

Tensioni: 100-240V~50/60Hz
Fuqia: 3W
Gjatësia e qethjes që rregullohet
Më bateri
2 aksesorë
Bateri e Li-ionit që mbushet
NUK është e dedikuar për përdorim në të lagësht
Ngjyra: e kaltër

Kodi: 3830042561392 Kategoritë: ,

18.90

Përshkrimi

Makinë për flokë me bateri, ISKRA Makinë profesionale për prerjen, zvogëlimin, formimin, ndarjen dhe mbajtjen e flokëve dhe mjekrës, për të arritur lehtësisht pamjen e dëshiruar! Për të gjitha llojet e flokëve dhe mjekrës. E fuqishme, e qetë, në formë ergonomike, me një dizajn modern, një makinë që garanton cilësi dhe qëndrueshmëri në të gjitha kushtet!  Tensioni i kabllit të punës: 220V-240V ~ 50 / 60Hz,  Fuqia: 12 W,  2 shpejtësi të ndryshueshme,  Katër shtesa përshtatëse-kombinuesen për të arritur gjatesite e ndryshme dhe format, krehër dhe gërshërë të përfshira në paketimin përfshirë vaj lubrifikues dhe furçë për të pastruar. Ngjyrat në dispozicion, bardhë dhe zi.

MENU