Llampe për sistemin UltraViolet UV E-360 Ecosoft

44.90

S’ka stok

Llamba zëvendësuese e Ecosoft UV T521 për Ecosoft UV E-360 është e destinuar për filtrin e dezinfektimit të ujit ultravjollcë që siguron siguri epidemiologjike të ujit për pije dhe qëllime shtëpiake në hotele, bare dhe restorante, stacione të rimbushjes së ujit dhe makina shitje, dhe mund të përdoret si një fazë integrale në impiantet e pastrimit të ujit dhe për procese të ndryshme industriale.

Kodi: ECOS-E360UV Kategoritë: ,

44.90

Përshkrimi

Llamba zëvendësuese e Ecosoft UV T521 për Ecosoft UV E-360 është e destinuar për filtrin e dezinfektimit të ujit ultravjollcë që siguron siguri epidemiologjike të ujit për pije dhe qëllime shtëpiake në hotele, bare dhe restorante, stacione të rimbushjes së ujit dhe makina shitje, dhe mund të përdoret si një fazë integrale në impiantet e pastrimit të ujit dhe për procese të ndryshme industriale.

Shkalla e rrezatimit UV (30 mJ / cm2) e mjaftueshme për të neutralizuar një spektër të gjerë të mikroorganizmave.
Metodë fizike e dezinfektimit që nuk kërkon reagentë shtesë ose gjenerojnë mbeturina.
Jetë e gjatë efikase e shërbimit 0 – deri në 9 000 orë.

MENU