Lidhse Bakri fi 15 – RBM

1.99

Ka sasi

Çelik të kromuar dhe tub bakri Ø 15 mm.

Kodi: 411520 Kategoritë: ,

1.99

Përshkrimi

Çelik të kromuar dhe tub bakri Ø 15 mm.
Montimi me ngjeshje.
E përputhshme me kompletet e lidhjes së radiatorëve mono dhe dy tubash RBM (nga ana e valvulës).
E përputhshme me valvulat dhe bërrylat RBM.

MENU