Kuti plastike

4.00

Ka sasi

Dimensionet: 16.5 x 16.5 x 11 cm.
Kapaciteti: 1.6 litër

Kodi: 5365001 Kategoritë: ,

4.00

Përshkrimi

Dimensionet: 16.5 x 16.5 x 11 cm.
Kapaciteti: 1.6 litër
Materiali: plastike
Ngjyra: përmbajtja e paketës së gjelbër të bardhë
1 x enë ushqimore dhe ruajtëse 1.6 l.

MENU