Kuti për vegla pune 18″ – TOPEX

10.00

Ka sasi

Dimenzionet: 44 x 22 x 18 cm
Lartësia maksimale e punës: 22 cm
Materiali: Plastik

Kodi: 79R125 Kategoritë: ,

10.00

Përshkrimi

Kutia e mjeteve TOPEX është e lehtë dhe e përshtatshme e bërë prej plastike të fortë. Ka 2 organizues të përshtatshëm për ruajtjen e sendeve të vogla dhe dorezë praktike për bartje. Marka TOPEX është e orientuar drejt entuziastëve të DIY.

MENU