Kuti për vegla pune 16″ – TOPEX

7.00

Ka sasi

Dimesionet: 38 x 17 x 17 cm
Materiali: Plastik

Kodi: 79R124 Kategoritë: ,

7.00

Përshkrimi

Kutia e mjeteve TOPEX është e lehtë dhe e përshtatshme e bërë prej plastike të fortë. Ka 2 organizues të përshtatshëm për ruajtjen e sendeve të vogla dhe dorezë praktike për bartje. Marka TOPEX është e orientuar drejt entuziastëve të DIY.

MENU