Kuti për klima L430xH130xP65mm – NICCONS

9.9910.49

E pajisur me dy dalje anësore të parathyeshme Ø20 mm (0,78”) dhe reduktim për tubin Ø16-18 mm (0,62”-0,70”).

Kodi: N/A Kategoritë: ,

9.9910.49

Pastroje

Përshkrimi

E pajisur me dy dalje anësore të parathyeshme Ø20 mm (0,78”) dhe reduktim për tubin Ø16-18 mm (0,62”-0,70”). Plotësoni me “shabllonin e rregullimit” për t’u ankoruar në fund të përgatitjes dhe i dobishëm për të rregulluar shabllonin e kondicionerit.
Dimensionet: L430xH130xP65mm

Specifikat

Informacion shtesë

Ngjyra

Bardhë, Portokallë

MENU