Kuti per bokall uji Luna Blu x2 Ecosoft

11.90

S’ka stok

Filtri zëvendësues për filtrin e Bokall Ecosoft siguron një qasje të pakufizuar në ujë të pijshëm.
Filtri zëvendësues është i mbushur me median Ecomix® që zvogëlon një gamë të gjerë papastërtish tipike në ujin e çezmës duke përfshirë klorin, ngurtësinë, hekurin, manganin, lëndën organike natyrore dhe produktet e vajit.

Kodi: ECOS-CRVK2EXP Kategoritë: ,

11.90

Përshkrimi

Filtri zëvendësues për filtrin e Bokall Ecosoft siguron një qasje të pakufizuar në ujë të pijshëm.
Filtri zëvendësues është i mbushur me median Ecomix® që zvogëlon një gamë të gjerë papastërtish tipike në ujin e çezmës duke përfshirë klorin, ngurtësinë, hekurin, manganin, lëndën organike natyrore dhe produktet e vajit.
Rekomandohet veçanërisht për ujin e fortë me çezmë me përmbajtje të lartë të hekurit dhe lëndëve organike natyrore.
Falë filtrit të zëvendësimit të bokallav Ecosoft, uji do të jetë i freskët dhe i pastër.

MENU