Kuti për 12 Siguresa Mono

9.90

Ka sasi

Terminalet e tokëzimit të disponueshëm
Shkalla e mbrojtjes IP40
Mbrojtje nga qarku elektrik i klasit 2

Kodi: 180-010001-012 Kategoritë: ,

9.90

Përshkrimi

Dera e fortë dhe e ngurtë e bërë nga Polikarbonati
Dera mund të hapet 180 °
Dera transparente mund të përdoret për hapjen në anën e majtë dhe të djathtë
Hekurudhë e galvanizuar DIN sipas EN 60715
Terminalet e tokëzimit të disponueshëm
Pa halogjen
Ngadalësues ndaj zjarrit deri në 650 ° C
Shkalla e mbrojtjes IP40
Mbrojtje nga qarku elektrik i klasit 2
Prodhuar sipas normave të CE
Të gjitha materialet e nevojshme për instalim janë në kuti

MENU