Kuti magic – Divider Top Class

3.99

Ka sasi

Ndarës modular për sirtarë të bërë me polipropilen, i përsosur për hapësirë dhe liri më të mirë në sirtarët tuaj.

Kodi: 3263012501 Kategoritë: ,

3.99

Përshkrimi

Ndarës modular për sirtarë të bërë me polipropilen, i përsosur për hapësirë dhe liri më të mirë në sirtarët tuaj.

MENU