Kuti Large Blue

7.99

Ka sasi

Kutia me madhësi të madhe të koleksionit Blue është realizuar me TNT, praktike dhe e fuqishme – është e pajisur me një shtrëngim transparent për të ditur gjithmonë se çfarë përmban brenda.

Kodi: 1802006175 Kategoritë: ,

7.99

Përshkrimi

Kutia me madhësi të madhe të koleksionit Blue është realizuar me TNT, praktike dhe e fuqishme – është e pajisur me një shtrëngim transparent për të ditur gjithmonë se çfarë përmban brenda.

MENU