Kuti e madhe me rrota për vegla pune, NEO

55.00

Ka sasi

Dimesionet: 40 x 40 x 70.5 cm
Doreza: plastike
Materiali i produktit:Plastike
Kutia përbëhet nga 3 elemente funksionale
4 organizatorë për ruajtjen e paisjeve të vogla

Kodi: 84-115 Kategoritë: ,

55.00

Përshkrimi

Kuti për vegla pune NEO, dimensionet 40 x 40 x 70.5 cm. Kuti e gjerë dhe e lëvizshëme e veglave është bërë prej plastike të qëndrueshme dhe përmban pirgje metalike. Është e pajisur me rrota për lëvizje më të lehtë. Kutia përbëhet nga 3 pjesë funksionale. Ajo mund të shpërbëhet plotësisht. Pjesa e sipërme përmban kutinë e mjeteve, moduli i mesëm ka katër ergoboxes dhe pjesa e poshtme është një kuti e gjerë për mjete të mëdha. Kutia gjithashtu ka 4 organizatorë për ruajtjen e artikujve të vegjël, tabaka brenda dhe dy doreza të përshtatshme për mbajtjen ose zvarritjen. Brendi NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU