Kufer – DOUBLE ECRU

14.50

Ka sasi

Brendë / valixhe e bërë me poliester të përsosur për të ruajtur batanije . Pajisur me doreza praktike për një kontroll të lehtë dhe transport. Ego Double është një zgjidhje prefektive për dhoma të ndryshme të shtëpisë tuaj.

Kodi: 6310004023 Kategoritë: ,

14.50

Përshkrimi

Brendë / valixhe e bërë me poliester të përsosur për të ruajtur batanije . Pajisur me doreza praktike për një kontroll të lehtë dhe transport. Ego Double është një zgjidhje prefektive për dhoma të ndryshme të shtëpisë tuaj.

MENU