fbpx

Krip për zbutje Uji Ecosoft

13.90

Ka sasi

Kripa është e destinuar për rigjenerimin e rrëshirave të shkëmbimit të joneve që përdoren si një mjet filtri në Ecosoft filtrat e hekurit dhe zvogëlimit të ngurtësisë FK dhe filtrat zbutës FU.

Krahaso
Kodi: ECOS-KECOSILEXP Kategoritë: ,

13.90

Përshkrimi

Kripa është e destinuar për rigjenerimin e rrëshirave të shkëmbimit të joneve që përdoren si një mjet filtri në Ecosoft filtrat e hekurit dhe zvogëlimit të ngurtësisë FK dhe filtrat zbutës FU.

Menu kryesore