Kositëse më bateri dhe mbushes set IX-LM36 – ISKRA

188.00269.00 (-30%)

S’ka stok

Tensioni: 36 V
Kapaciteti i beterisë: 4.0 Ah
Motori elektrik
Shpejtësia e boshtit: 3700 rpm
Gjerësia e prerjes: 370 mm

Kodi: 3830042568988 Kategoritë: , ,

188.00269.00 (-30%)

Përshkrimi

Tensioni: 36 V
Kapaciteti i beterisë: 4.0 Ah
Motori elektrik
Shpejtësia e boshtit: 3700 rpm
Gjerësia e prerjes: 370 mm
Lartësia e rregullueshme e prerjes: 25–75 mm
Vëllimi i shportës së barit: 35 l
Koha e funkisonimit: 35 – 40 min

MENU