Korit për mbajtjen e kondenzatit – NICCONS

69.9974.99

Tabaka universale Niccons lejon grumbullimin e kondensatës së prodhuar nga njësia e jashtme e kondicionerit gjatë funksionimit. Zbrazja e kondensatës mund të bëhet duke hequr tiganin nga mbështetësi i kondicionerit ose me anë të një tubi për zbrazjen e kondensatës, i cili ndodhet i fshehur nga pamja në pjesën e poshtme të tavës.

Kodi: N/A Kategoritë: ,

69.9974.99

Pastroje

Përshkrimi

Tabaka universale Niccons lejon grumbullimin e kondensatës së prodhuar nga njësia e jashtme e kondicionerit gjatë funksionimit. Zbrazja e kondensatës mund të bëhet duke hequr tiganin nga mbështetësi i kondicionerit ose me anë të një tubi për zbrazjen e kondensatës, i cili ndodhet i fshehur nga pamja në pjesën e poshtme të tavës.

Kompleti është i kompletuar me kllapa lidhëse dhe mund të përshtatet me çdo mbajtëse ose mbështetje që përdoret për të mbështetur njësinë e jashtme. Tabaka është bërë nga HIPS, një material termoplastik i qëndrueshëm dhe i fortë i përbërë nga polistireni dhe goma stiren-butadien.

Tabaka përshtatet lehtësisht nën njësinë e jashtme dhe hiqet lehtësisht kur nevojitet.

Specifikat

Informacion shtesë

Dimensionet

L790xP390mm, L940xP420mm

MENU