Korit me elektrik për mbajtjen e kondenzatit – NICCONS

189.99

Tabaka për grumbullimin e ujit të kondensatës, e bërë nga HIPS dhe e furnizuar me kllapa bashkuese. 

Kodi: N/A Kategoritë: ,

189.99

Pastroje

Përshkrimi

Tabaka për grumbullimin e ujit të kondensatës, e bërë nga HIPS dhe e furnizuar me kllapa bashkuese. I përshtatshëm për të gjitha llojet e kllapave dhe mbështetjes.

Specifikat

Informacion shtesë

Dimensionet

L790xP390mm, L940xP420mm

MENU