Komplet (Pantolla dhe Jakne shiu) – NEO TOOLS

10.9912.90 (-15%)

Materiali: PVC-polister
Madhësia: M/L/XL/XXL

Kodi: N/A Kategoria:

10.9912.90 (-15%)

Pastroje

Përshkrimi

Materiali: PVC-polister
Pesha: 170 g/m2
Madhësia: M/L/XL/XXL
Rezistent ndaj shiut

Specifikat

Informacion shtesë

Madhësia

L, M, XL, XXL, XXXL

MENU