Komodinë banjo 80 cm Hazal – TEKO PLUS

169.00249.99 (-32%)

Ka sasi

Material:Mdflam dhe mbulesa termoforme

Kodi: 500519 Kategoritë: ,

169.00249.99 (-32%)

Përshkrimi

Lavaman qeramik
Material:Mdflam dhe mbulesa termoforme
Pasqyrë hijezuar ekologjike

MENU