Komodin banjo Frame – TEKO PLUS

229.00249.99

Lavaman qeramike countertop, Trupi dhe Mbulesa Mdflam me ngjyra, Regjistrimi i brendshëm i përparmë: MDF
Dimensioni: 65 – 80 cm.
Ngjyra: E bardhë

Kodi: N/A Kategoritë: ,

229.00249.99

Pastroje

Përshkrimi

Lavaman qeramike countertop, Trupi dhe Mbulesa Mdflam me ngjyra, Regjistrimi i brendshëm i përparmë: MDF
Dimensioni: 65 – 80 cm.

Specifikat

Informacion shtesë

Dimensionet

65cm, 80cm

MENU