Komodin banjo Atlas – TEKO PLUS

219.00239.00

Lavaman qeramik, Trupi dhe Mbulesa Mdflam, Pasqyrë Flotale 4mm
DimesionetL 65-80 cm.
Ngjyra: E bardhë

Kodi: N/A Kategoritë: ,

219.00239.00

Pastroje

Përshkrimi

Lavaman qeramik, Trupi dhe Mbulesa Mdflam, Pasqyrë Flotale 4mm
DimesionetL 65-80 cm.
Ai përbëhet nga një modul i poshtëm dhe një modul i sipërm

Specifikat

Informacion shtesë

Dimensionet

65cm, 80cm

MENU