Komodin banjo 80 cm Litos – TEKO PLUS

199.00299.99 (-34%)

Ka sasi

Lavaman qeramike countertop, Trupi dhe Mbulesa Mdflam me ngjyra, Regjistrimi i brendshëm i përparmë: MDF
Dimensioni: 80 cm.
Ngjyra: E bardhë

Kodi: 500520 Kategoritë: ,

199.00299.99 (-34%)

Përshkrimi

Lavaman qeramike countertop, Trupi dhe Mbulesa Mdflam me ngjyra, Regjistrimi i brendshëm i përparmë: MDF
Dimensioni: 80 cm.

MENU