Komodin banjo 80 cm Arya – TEKO PLUS

269.99

Ka sasi

Lavaman qeramike countertop, Trupi dhe Mbulesa Mdflam
Dimensioni: 80 cm
Ngjyra: E bardhë

Kodi: 500514 Kategoritë: ,

269.99

Përshkrimi

Lavaman qeramike countertop, Trupi dhe Mbulesa Mdflam
Dimensioni: 80 cm
Ngjyra: E bardhë

MENU