Komodin banjo 80 cm Anova – TEKO PLUS

184.00269.99 (-32%)

Ka sasi

Lavaman qeramike countertop, Trupi dhe Mbulesa Mdflam
Dimensioni: 80 cm
Ngjyra: E bardhë

Kodi: 500513 Kategoritë: ,

184.00269.99 (-32%)

Përshkrimi

Lavaman qeramike countertop, Trupi dhe Mbulesa Mdflam
Dimensioni: 80 cm
Ngjyra: E bardhë

MENU