Komodin 55-85cm Classic

129.99149.99

Lavaman qeramik
Material:Mdflam dhe mbulesa termoforme
Pasqyrë hijezuar ekologjike

Kodi: 500511 Kategoritë: ,

129.99149.99

Pastroje

Përshkrimi

Lavaman qeramik
Material:Mdflam dhe mbulesa termoforme
Pasqyrë hijezuar ekologjike

Specifikat

Informacion shtesë

Dimensionet

55cm, 65cm, 85cm

MENU