Komodin 80cm Zenit

259.00

Ka sasi

Lavaman qeramik
Material:Mdflam dhe mbulesa termoforme
Pasqyrë hijezuar ekologjike

Kodi: 500505 Kategoritë: ,

259.00

Përshkrimi

Lavaman qeramik
Material:Mdflam dhe mbulesa termoforme
Pasqyrë hijezuar ekologjike

MENU