Komodin 80cm Omega

259.99

Ka sasi

Lavaman qeramik
Material:Mdflam dhe mbulesa termoforme
Pasqyrë hijezuar ekologjike

Kodi: 500502 Kategoritë: ,

259.99

Përshkrimi

Lavaman qeramik
Material:Mdflam dhe mbulesa termoforme
Pasqyrë hijezuar ekologjike

MENU