Komodin 80cm Floppy

279.00

Ka sasi

Lavaman qeramik
Material:Mdflam dhe mbulesa termoforme
Pasqyrë hijezuar ekologjike

Kodi: 500501 Kategoritë: ,

279.00

Përshkrimi

Lavaman qeramik
Material:Mdflam dhe mbulesa termoforme
Pasqyrë hijezuar ekologjike

MENU