Komodin 65-80cm Bella

189.99219.99

Lavaman qeramik
Material:Mdflam dhe mbulesa termoforme
Pasqyrë hijezuar ekologjike

Kodi: N/A Kategoritë: ,

189.99219.99

Pastroje

Përshkrimi

Lavaman qeramik
Material:Mdflam dhe mbulesa termoforme
Pasqyrë hijezuar ekologjike

Specifikat

Informacion shtesë

Dimensionet

65cm, 80cm

MENU