Komodin 60cm Vogue

179.99

Ka sasi

Lavaman qeramik
Material:Mdflam dhe mbulesa termoforme
Pasqyrë hijezuar ekologjike

Kodi: 500506 Kategoritë: ,

179.99

Përshkrimi

Lavaman qeramik
Material:Mdflam dhe mbulesa termoforme
Pasqyrë hijezuar ekologjike

MENU