fbpx

Kolicë bartese heavy duty deri 200 kg

49.00

Ka sasi

Karrocë bartëse NEO , me dimensionet bazë 350 x 180 mm, është një karrocë dore e fortë, e salduar, me dy rrota, me kapacitet deri në 200 kg. Dorezat janë të veshura me plastikë dhe kanë roje gishti për kontroll më të mirë dhe manovrim më të lehtë me karrocë

Krahaso
Kodi: 84-401 Kategoritë: ,

Karrocë bartëse NEO , me dimensionet bazë 350 x 180 mm, është një karrocë dore e fortë, e salduar, me dy rrota, me kapacitet deri në 200 kg. Dorezat janë të veshura me plastikë dhe kanë roje gishti për kontroll më të mirë dhe manovrim më të lehtë me karrocë. Rrota të mëdha 10 “pneumatike me rripa metalikë lejojnë përdorimin e karrocës në sipërfaqe të ndryshme. Mbulesa metalike mbron rrotat dhe përmirëson qëndrueshmërinë e ngarkesës në karrocë

Main Menu