Kolektor për dysheme më xham – RBM

27.9955.99

Gama e temperaturës 0 ÷ 80 ° C
Presioni maksimal i funksionimit 10 Bar
Përdorni pajisje me fije standarde RBM për lidhjen e tubacioneve.

Kodi: N/A Kategoritë: , ,

27.9955.99

Pastroje

Përshkrimi

Kolektor modular prej bronzi, i kompletuar me matës rrjedhjeje, me funksion mbrojtëse dhe tregues rrjedhjeje.

Gama e temperaturës 0 ÷ 80 ° C
Presioni maksimal i funksionimit 10 Bar
Përdorni pajisje me fije standarde RBM për lidhjen e tubacioneve.

Për kaseta në thellësi 80 mm;
Versionet e disponueshme në komplete të para-montuara dhe komponentë të vetëm që mund të montohen.

Specifikat

Informacion shtesë

Vrima

2 vrima, 3 vrima, 4 vrima

Diametri

1"

MENU